Muzicale

Armin van Buuren & Timmy Trumpet – Anita

De la începutul plin de culoare al piesei, inflexiunile vocale ale lui Timmy Trumpet și până la drop-urile de excepție, caracteristice lui Armin, „Anita” este o piesă care te cucerește de la prima ascultare.

"Sunt un mare fan de-al lui Timmy Trumpet de foarte mult timp. Sunetele sale de trompetă, felul în care se prezintă mereu pe scenă cu ceva fresh și creativitatea sa ieșită din comun... toate sunt niște elemente pe care iubesc să le văd, mai ales când se transformă în dansuri pline de energii ale celor care ne ascultă. Mi-a plăcut la nebunie să colaborez cu el și de-abia aștept ca Anita să se audă la toate festivalurile la care vom merge. Așa vom putea petrece cu toții ca această fată plină de energie pe care am creat-o, Anita!", a spus Armin Van Buuren.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători de muzică trance din lume, înregistrând lunar aproape 12 milioane de ascultători unici pe Spotify. Armin a depășit numărul de 1000 de episoade cu show-ul său radio A State Of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări diferite.

DJ, producător și instrumentist live, Timmy Trumpet are, cu siguranță, unele dintre cele mai reușite show-uri. Portofoliul său artistic include, printre altele, și single-ul „Freaks”, care a depășit pragul de două miliarde de stream-uri. În acest moment, Timmy se află pe locul #10 în Top 100 DJ Mag, iar albumul său de debut, „Mad World”, a depășit 200 de milioane de stream-uri în primele nouă luni de la lansarea oficială.

Comment here