Muzicale

Armin van Buuren & R3HAB feat. Simon Ward – Love We Lost

Armin van Buuren a lansat un nou hit, „Love We Lost”, o colaborare cu R3HAB şi Simon Ward, care primeşte un videoclip cu imagini extrase din concertele DJ-ului olandez. Pe Armin îl aşteptam la Bucureşti pe 24 septembrie 2022 în cadrul evenimentului Sound of Bucharest.

„Love We Lost” este deja un hit cu milioane de stream-uri şi a primit doua remix-uri apreciate, VIP Mix şi Skytech Remix. Armin van Buuren a mixat la concertul caritabil pentru refugiaţii din Ucraina WE ARE ONE, organizat la Arena Naţională din Bucureşti la mijlocul lunii martie 2022.

”Ce iubesc cel mai mult la piesa <<Love We Lost>> este mesajul. Interpretate perfect de Simon Ward, versurile ne spun că sunt lucruri pentru care merită să lupți, chiar și atunci când pare că totul lucrează împotriva ta. Sunt foarte încântat că am produs această piesă alături de R3HAB, față de care am o părere foarte bună. Sper că toți cei care ascultă această piesă să se simtă la fel de inspirați ca noi, atunci când am compus-o” a declarat Armin.

Comment here