LIFE

Ariana Grande a dat în judecată o companie de modă şi cere despăgubiri de 10 milioane de dolari

Cântăreaţa americană Ariana Grande a dat în judecată compania Forever 21, pe care o acuză că i-a folosit imaginea în mod neautorizat, pentru a-şi promova produsele, şi căreia îi cere despăgubiri de 10 milioane de dolari, potrivit contactmusic.net.

Într-o plângere depusă, luni, la Curtea Federală din Los Angeles, Ariana Grande a acuzat companiile Forever 21 şi Riley Rose de publicarea a cel puţin 30 de imagini şi videoclipuri neautorizate şi de însuşirea numelui, imaginii şi a muzicii ei, cu scopul de a-i face pe consumatori să creadă că au dreptul să facă acest lucru.

Potrivit artistei, acţiunile evocate în plângere au urmat după încetarea unor negocieri, în luna februarie, privind conceperea unei campanii de marketing, Forever 21 neplătind suma cerută de Grande.

Aceasta a mai spus că Forever 21 a înşelat consumatorii angajând un model care „îi seamănă în mod izbitor” şi folosind coloana sonoră şi versuri dintr-o piesă lansată de ea recent, „7 Rings”, pentru a vinde produse.

Cântăreaţă şi actriţă, Ariana Grande-Butera şi-a început cariera în 2008, în spectacole pe Broadway şi a jucat şi în seriale marca Nickelodeon. Cu o voce comparabilă cu cea a lui Mariah Carey, Grande, nominalizată de patru ori la Grammy, a lansat trei albume de studio până în prezent şi a fost premiată, printre altele, cu trei American Music Awards şi trei MTV Europe Music Awards. Grande a fost recompensată cu un premiu Grammy anul acesta, pentru cel mai bun album pop.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here