Din JudetStirile Zilei

Are un singur contracandidat! ”Cine ar veni să se facă de râs în fața unui candidat care a făcut treabă?”

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, are un singur contracandidat, la alegerile locale din acest an, pe reprezentantul Partidului Național Liberal.

Este una dintre ciudățeniile acestor alegeri locale: faptul că în localități în care, la tururile trecute de scrutin, era  o competiție acerbă, poate chiar și cu 10 candidați, acum nici partide parlamentare n-au găsit oameni pe care să-i arunce în luptă. Bârcă spune că, la PNL, pe lista de consilieri locali, au fost trecute și soțiile sau cumnații.  

Edilul PSD din Turburea crede că celelalte formațiuni politice au renunțat să-i pună contracandidați din cauză că știau că nu au șanse de reușită.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. atata timp cat oamenii mai aleg partide si nu Primari,adica oameni competitivi, situatia administrarii comunelor si oraselor, va fi tot una de anonimat,de-a treaca mearga si asa,cu 50 de ani diferenta intre noi si occident!
    Oameni buni,romani,olteni,banateni,moldoveni,bihoreni,ardeleni,dobrogeni, etc., etc., treziti-va din letargie si deceptii si alegeti-va oamenii potriviti pentru primarii, ca nu partidul va face treaba in comunitate, ci omul potrivit!

Comment here