Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aproape 500 de persoane IZOLATE în Târgu-Jiu, primăria renunță la CATERING. ”30 de lei pe zi, 2 livrări în cele 14 zile”

De teamă că rămâne fără bani, primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a redus drastic suma pentru persoanele izolate la domiciliu: de la 100 la 30 de lei. ”Au ajuns la vorba mea!” spune consilierul local Eduard Lădaru care a cerut, de la bun început, să fie făcut un coș cu alimente pentru persoanele izolate la domiciliu, în loc să se apeleze la firme de catering.    

Romanescu spune că, în acest moment, sunt 500 de persoane izolate la domiciliu în Târgu-Jiu, iar numărul poate crește. În aceste condiții, a discutat cu un medic dietetician, care i-a recomandat ce alimente de strictă necesitate pot fi achiziționate și livrate.

”Vom face două livrări, pe parcursul celor 14 zile. Dacă situația se va înrăutăți, vom face o singură livrare” anunță edilul Târgu-Jiului.     

Romanescu a anunțat și ce alimente va conține coșul ce va fi livrat persoanelor izolate la domicilii.  

Consilierul local Eduard Lădaru a atras atenția, încă de la debutul crizei coronavirusului, că soluția cu firmele de catering nu este una bună, pentru că va crește numărul de persoane izolate la domiciliu, iar presiunea asupra bugetului local va fi uriașă. Lădaru a cerut să fie făcut un coș cu alimente de bază, care să ajungă pe durata celor 14 zile.

Viorel Caragea, președintele PER Gorj, critică autoritățile din Târgu Jiu pentru decizia inițială de a aloca suma de 100 de lei pentru fiecare persoană izolată la domiciliu.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here