Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aplicație făcută de USR Gorj pentru Primăria Târgu-Jiu. Ce spune Romanescu

Aplicație făcută de USR Gorj pentru Primăria Târgu-Jiu prin care se pot promova mai ușor operele lui Constantin Brâncuși.

Liderul Uniunii Salvați România Gorj, deputatul Radu Miruță, a prezentat, azi, într-o coferință de presă în Parcul Central, metoda digitală modernă. Mai exact, USR a produs o serie de stative cu coduri QR pe care turiștii le pot scana cu ajutorul telefonului mobil și vor putea vedea o serie de filmulețe informative legate de operele lui Constantin Brâncuși.

Radu Miruță a criticat autoritățile locale pentru lipsa de viziune în ceea ce privește promovarea operelor lui Constantin Brâncuși de la Târgu-Jiu.

 În plus, deputatul a ținut să precizeze că aplicația creată de USR Gorj poate fi îmbunătățită de angajații primăriei Târgu-Jiu.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că inițiativa USR este benefică și că va lua măsuri pentru a putea fi pusă în practică.

“Este prima inițiativă cu care au venit pe care o accept și o să o sprijin. În ultimii 5 ani, nu am văzut decât atacuri mizerabile din partea USR. De data asta, văd că pot să vină și cu lucruri constructive”, zice edilul.

Comment here