Stirile ZileiTârgu-Jiu

Aparegio: Nu avem timp de CANCANURI!

Conducerea Aparegio reacționează, printr-un comunicat de presă, după ce primarul Marcel Romanescu a anunțat că va organiza dezbatere, luni, la Teatrul ”Elvira Godeanu”, pe tema serviciilor oferite de operator.

”Având în vedere că timpul este prețios și nu avem timp de cancanuri, venim cu următorul comunicat de presă:

Prin operatorul regional Aparegio Gorj urmează să se acceseze fonduri europene pentru municipiul Târgu-Jiu, pentru apa potabilă(aducțiuni, reabilitări, extinderi) și pentru apa uzată (înlocuiri conducte și extinderi rețele), 83.615.200 euro fără TVA, contribuția operatorului va fi de 6% și a comunității locale de 2%. Cererea de finanțare este programată să fie semnată pe 15 octombrie 2019(cu amendamentul că autoritățile locale trebuie să își asume răspunderea domeniului public). Reamintim că prețul la apă și canal în anul 2015 era de 6,2 lei/mc, iar în 2019 este de 5,84 lei/mc.

Rugăm utilizatorii noștri să înțeleagă că noi, echipa Aparegio, lucrăm pentru comunitățile din care facem parte 24h/24h și nu ne preocupă evenimentele ad-hoc fără esență și fără sens. În prezent, principala noastră preocupare este de a asigura, în această perioadă de secetă, toată apa necesară fiecărui utilizator și, totodată, ne cerem scuze pe această cale pentru incoveniențe, nu partidelor politice ci consumatorilor noștri pe care îi respectăm și îi prețuim.

“Apa este de băut, nu pentru politică”, a declarat directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrășcoiu” se arată în informarea de presă a operatorului regional.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here