LIFE

Anunțul făcut de Dan Negru despre Revelionul de la Antena 1

Este oficial! Dan Negru a confirmat că va filma și cel de-al 22-lea Revelion la Antena 1. Prezentatorul pregătește multe surprize pentru telespectatori și are un plan măreț pentru acest final de an.

Și în acest an, românii își vor petrece Revelionul alături de Dan Negru. Prezentatorul de la Antena 1 continuă contractul cu trustul la care lucrează de peste două decenii. Pregătirile pentru emisiunea ce va fi difuzată în noaptea dintre ani deja au început. Mai multe vedete au fost sunate pentru a fi invitate la Revelionul lui Dan Negru.

„Pot să confirm faptul că se face al 22-lea Revelion! E complicat pentru că trebuie să vedem de pe o zi pe alta ce se întâmplă. Dar am decis ca Revelionul lui Negru să se facă și anul acesta. Am și văzut că au început deja să se viralizeze meme-urile despre asta. Am sunat la primii oameni, dar depindem foarte mult de tot ce se întâmplă cu regulile acestea sanitare. Și, pentru că e ticsit online-ul de întrebarea: «Ce faceți de Revelion?», pot s-o confirm: «Hai tot cu mine și a 22-a oară!»”, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.

Telespectatorii vor avea parte de momente speciale și invitați surpriză. Anul trecut, Revelionul prezentat de Dan Negru la Antena 1 a fost pe locul doi din Europa ca audiențe. În acest an, vedeta își dorește să-i bată pe britanici, iar show-ul său să fie pe primul loc.

„O să fie niște momente speciale. O să fie prezente și niște nume mari internaționale, nu știu dacă neapărat acolo în platou, dar cu siguranță pe ecrane. Am convenit deja! N-am avut până acum așa ceva. Încercăm următoarea chestie: anul trecut, Revelionul acesta, a fost al doilea din Europa ca audiență după BBC, așa că miza pe care mi-am pus-o anul acesta e să-i bat pe englezi. Da, deci, target-ul pe care mi l-am pus este să fim peste BBC”, a mai spus Dan Negru.

Comment here