Muzicale

ANTONIA – Lie I Tell Myself

Antonia lansează, pe final de februarie, single-ul „Lie I Tell Myself”, o piesă de club cu rezonanțe și pentru viitorul sezon estival.

Piesa „Lie I Tell Myself” a fost compusă de Benjamin Samama, Stewart Taylor, MADS (Mădălin Roșioru) și Jayson DeZuzi, cu background vocals asigurate de SAMAMA & Stewart Taylor și producția semnată de MADS (Mădălin Roșioru). Videoclipul piesei a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alexandru Mureșan – DoP), de producție ocupându-se Loops Production.

„Este una dintre piesele mele preferate, abia așteptam să se lanseze! Mi-am dorit un videoclip simplu, bazat doar pe beauty shots, în care ne-am jucat cu look-urile! Enjoy „Lie I Tell Myself”!”, a declarat Antonia.

„Trika Trika”, piesa Antoniei în colaborare cu Faydee, a ajuns la peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul a fost lansat oficial cu Warner Music UK în mai multe teritorii din lume. Anul trecut, Antonia a lansat single-uri precum „Touch Me” și „În Oglindă”, dar și „Matame”, al cărei videoclip a ajuns la peste 21 de milioane de vizualizări.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here