Muzicale

Antonia – Amor

Compusă de Alex Pelin și Alexandru Turcu, „Amor” vorbește despre sentimentele de iubire și atracție pe care le nutrim pentru acea persoană specială din viața noastră. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzzon.

"<<Amor>> este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire", a spus Antonia. 

„Amor” face parte din noua ediție The Session, o serie de lansări ai celor mai îndrăgiți muzicieni din România. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales să le pună într-o lumină aparte.

Antonia a lansat deja anul acesta mai multe piese printre care „I Think I Love Him”, „Îmi placi tu”, „Dinero” cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și haios, „Taifun”, compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

Comment here