Stirile ZileiTârgu-Jiu

Anticipate sau SUSPENDAREA lui Iohannis? Senatorul Iriza: Îl trimitem o lună acasă

Iohannis, amenințat de PSD cu suspendarea! Social-democrații nici nu vor să audă de alegeri parlamentare anticipate.  ”O să impunem un premier din partea alianței PSD-Pro România! Dacă Iohannis se încăpățânează și nu-l numește, îl trimitem o lună acasă” a declarat, astăzi, senatorul Scarlat Iriza. Liberalii, pe de altă parte, sunt convinși că vor pune în practică scenariul anticipatelor. Liviu Cotojman crede că vom avea alegeri locale și parlamentare pe 21 iunie.

Senatorul PSD Scarlat Iriza a vorbit despre suspendarea președintelui Klaus Iohannis, într-o declarație acordată presei locale.

Și din teritoriu se cere suspendarea lui Iohannis, dacă nu va numi premierul noii majorități parlamentare. Primarul PSD al comunei Turburea, Ion Bârcă.

Ion Stamatoiu, edilul PSD din Scoarța, nu vede cum ar mai conduce liberalii țara, din moment ce sunt în minoritate.

Liviu Cotojman, primarul liberal al comunei Roșia de Amaradia,  este convins, însă, că PSD nu va încerca suspendarea președintelui Klaus Iohannis și că vom avea alegeri parlamentare anticipate, odată cu localele, pe 21 iunie.

Fostul deputat Pantelimon Manta este sceptic că vom avea anticipate, deși nu le exclude.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice nu s-a așteptat ca guvernul Orban să pice. Crede că moțiunea de cenzură a fost votată și de parlamentari PNL și că întregul joc politic este făcut de Klaus Iohannis.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here