LIFE

Antena 3 îşi schimbă denumirea. Devine Antena 3 CNN

Antena 3 se rebranduieşte în această toamnă şi va deveni Antena 3 CNN, potrivit informaţiilor Libertatea.

Postul de ştiri fondat şi deţinut de familia Voiculescu îşi va schimba denumirea, dar şi întreaga identitate vizuală, grila şi conceptul, urmând să devină Antena 3 CNN. Iar pregătirile pentru rebranduire sunt pe ultima sută de metri. De o scurtă perioadă de timp, o echipă de jurnalişti americani de la CNN şi-a mutat cartierul general la Bucureşti pentru a avea întâlniri cu reporterii, redactorii, editorii, dar şi producătorii postului, menţionează sursa citată.

„Este o schimbare programată din luna martie a acestui an. Atunci când Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat la cel de partener al CNN. Acum probabil există o agitaţie creată pentru că în redacţie au loc tot felul de traininguri cu reporterii şi oamenii de aici. Postul va avea şi o nouă identitate vizuală care va cuprinde ambele logouri, dar îşi va păstra şi denumirea de Antena 3”, a declarat Adrian Ursu, director executiv al Antenei 3, pentru Libertatea.

Iniţial, data preconizată pentru schimbare urma să fie pe 19 septembrie, dar ar putea fi amânată pentru scurt timp. Schimbările vor avea loc şi la nivel de studiouri. De mai bine de o săptămână vechile studiouri de unde se realizau emisiunile postului au fost demontate, lucrându-se intens pentru realizarea unui nou decor, cu o grafică nouă şi cu elemente venite direct de la CNN.

Antena 3 este de mai mulţi ani post afiliat CNN. În anul 2021, televiziunea a introdus în grilă „News Hour with CNN”, o emisiune de ştiri difuzată zilnic, de la ora 18.00, de luni până vineri. Recent, societatea care operează Antena 3 a avut şi o modificare de acţionariat. Mihai Gâdea a devenit acţionar cu 10% în televiziunea de ştiri fondată de Dan Voiculescu.

Comment here