LIFE

Antena 1 reînvie formatul „Splash! Vedete la apă”

Antena 1 readuce în grilă emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Reprezentanţii postului Intact anunţă un nou sezon al emisiunii. Nu se ştie când, însă oficialii staţiei spun că „în curând”, arată paginademedia.ro.

Formatul e simplu: vedetele trebuie să sară în apă de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar şi 10 metri ale unui bazin olimpic. Juraţii vor fi cei care vor nota evoluţia în concurs, dar vor ţine cont şi de impresia artistică şi de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediţii, juriul va decide câte un câştigător care se va califica în marea finală.

Antena 1 a lansat emisiunea-concurs Splash! Vedete la apă în vara lui 2013. Formatul emisiunii este similar cu cel al producţiei „Splash!” din Statele Unite. Prezentatorul emisiunii a fost Pepe, iar în juriu erau Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan. Din al doilea sezon, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi i-au înlocuit pe Adam şi Buzdugan. Pepe a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş. De asemenea, şi Romică Ţociu şi Cornel Palade au avut momente de umor în cadrul emisiunii.

Emisiunea nu s-a mai difuzat din vara lui 2015.

Comment here