LIFE

Antena 1, emisiune nouă în grilă. Cu subiecte legate de sănătate

O nouă emisiune în grila Antenei 1. Postul Intact aduce o producţie care abordează subiecte legate de sănătate. Un medic e prezentator, arată paginademedia.ro.

Emisiunea se numeşte „MediCOOL” şi va debuta duminică, 29 august, de la ora 15:00. Prezentatorul este Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. El va aborda alături de co-prezentatori şi invitaţi diverse subiecte legate de sănătate şi va răspunde întrebărilor venite de la telespectatori. Co-prezentatorii doctorului Pautov sunt:

dr. Meroiu Alexandru Răzvan - medic stomatolog
dr. Elena Popa - Medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetica Medicală
dr. Iulia Solomon - Medic specialist Dermato-Venerologie şi Dermatologie pediatrică
Iuliana Dabija - tehnician nutriţionist, psihonutriţionist şi arbitru naţional în cadrul competiţiilor interne de powerlifting

„Sănătatea este complexă şi se sprijină pe multe direcţii: sănătate mentală, sănătate fizică, somn, nutriţie şi sport, relaţii sociale etc. Trebuie să avem grijă de toate acestea, cu paşi mici, dar convingători, simpli şi uşor de realizat. Asta învăţăm la MediCOOL. Şi mai învăţăm că doctorul este prietenul nostru şi merită vizitat cât mai des! Aveţi grijă de voi şi nu uitaţi să ne urmăriţi în fiecare duminică, de la ora 15:00, la Antena 1!”, a declarat gazda emisiunii, medicul Mihail Pautov.

Comment here