LIFE

Antena 1 anunță un nou serial de comedie, ”Bravo, tată!”

Antena 1 anunţă un nou serial de comedie, care va fi difuzat în această toamnă. Producţia se numeşte ”Bravo, tată!” şi îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor (Selfie 69), Liviu Vârciu (Zăpadă, Ceai şi Dragoste), Cosmin Natanticu (Odată pentru totdeauna şi jurat iUmor) şi Ştefan Pavel (Mangaliţa).

Producţia urmăreşte povestea a patru bărbaţi care provin din medii diferite. Cei patru devin prieteni prin prisma grădiniţei pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreţinut şi un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine şi parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări şi situaţii.

„În viaţa reală am trecut prin multe situaţii pe care voi le veţi vedea în serial. Cred că pot să fiu o sursă de inspiraţie pentru scenarişti! Îmi place foarte mult proiectul, e scris foarte bine, iar castingul e perfect. Să joc cu Fodor şi cu Natanticu, care sunt prietenii mei de atâţia ani, pare ceva super natural şi cred că toată chimia dintre noi o vor simţi şi telespectatorii” a declarat Liviu Vârciu.

Comment here