LIFE

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, după 8 ani. Fostul iubit al vedetei a confirmat zvonurile

Anna Lesko și partenerul ei, DJ Vinnie, împreună cu care are și un băiețel, s-au despărțit după 8 ani de relație. Fostul partener al artistei a confirmat zvonurile, fără să ofere prea multe informații referitoare la subiect, însă se vehiculează că motivul separării ar fi fost infidelitatea artistei.

Showbizul autohton pare presărat cu divorțuri și despărțiri în această perioadă, la fel de mult cum este și de nunți și cununii. După ce cântărețul What’s Up și partenera lui au anunțat că și-au spus „Adio!”, iată că un nou cuplu discret a decis că e mai bine să pornească pe căi separate. După 8 ani de relație, se pare că artista și iubitul ei, Dj Vinnie, s-au separat în cele din urmă, chiar dacă pe cei doi îi leagă un copil.

În ultima perioadă, Anna Lesko a fost văzută la majoritatea evenimentelor de una singură, fără partener, lucru care a creat suspiciuni în rândul fanilor. Totuși, nu s-a pus imediat eticheta unei eventuale despărțiri, având în vedere că cei doi puteau pur și simplu să nu aibă programe similare. În cele din urmă însă, chiar iubitul Annei Lesko și tatăl băiețelului ei a fost cel care a confirmat zvonurile separării, pentru Antena Stars.

În urmă cu câțiva ani, cântăreața a povestit cum s-a înfiripat povestea de iubire dintre ea și cel care i-a devenit ulterior partener, mărturisind că a fost vorba de dragoste la prima vedere între ei. Anna susținea în acel moment că a știut de la început că el este bărbatul lângă care își va forma o familie.

„L-am privit pe Adrian când l-am întâlnit prima oară… știu că sună telenovelistic, dar așa este. Când l-am întâlnit, am simțit că el, în primul rând, nu că el este alesul meu, astea sunt basme, că este este jumătatea ta, nu cred în astea. Ca să fie jumătatea ta lucrezi mult de tot la aspectul ăsta. Când l-am văzut pe Adrian, am știut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic neapărat,” declara Anna Lesko, într-o emisiune tv.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here