Muzicale

Aniri – Suflet bun

După „Lie and Love” și „Glasses On”, Aniri lansează „Suflet bun”, o piesă sensibilă, despre urmele pe care dragostea le lasă în sufletele și în viețile oamenilor atunci când ea dispare.

„Suflet bun” este compusă de către Aniri împreună cu Ioana Voicilă Dobre, Andreea Văduva, Dony și Alex Cotoi, iar videoclipul regizat de November Music redă în imagini antiteza creată de povestea sinceră de iubire din trecut și singurătatea din prezent. Clipul a fost filmat în orașul natal al artistei, Sighișoara și în Bulgaria.

„Din dragoste pentru muzică, din pasiune pentru poezie, din dorința mea arzătoare de a compune și de a cânta și, nu în ultimul rând, datorită talentului și a muncii unor oameni speciali, a prins viață această piesă. „Suflet bun” este o parte din sufletul meu, emoții și stări transpuse în versuri. Sunt foarte mândră că i-am avut alături în studio pe Dony, Alex Cotoi și pe Joyleen. Le mulțumesc enorm pentru ce a ieșit” spune Aniri.

Aniri i-a cunoscut în studiourile 1AM pe Dony și pe The Kid, compozitorii primei sale piese – „2 străini”. În 2016, artista a lansat „Beautiful Life”, o piesă despre curaj și sentimente, ale cărei versuri au fost scrise de către artistă, urmată de single-uri precum „Lie and Love” și „Glasses On”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here