LIFE

Animaţia „Raya and the Last Dragon”, pentru al treilea weekend pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul de animaţie „Raya and the Last Dragon”, producţie Disney, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

Filmul o are în centru pe Raya, o luptătoare hotărâtă să găsească ultimul dragon de pe tărâmul Kumandra, un Pământ reimaginat, populat de o civilizaţie străveche. În al treilea weekend de la premieră, el a generat încasări de 5,15 milioane de dolari, aducând totalul la 23,4 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi la 60,6 milioane de dolari, la nivel global, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul live-action „Tom and Jerry” al Warner Bros., regizat de Tim Story, s-a menţinut pe poziţia secundă în clasament, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a generat încasări de 3,8 milioane de dolari. La nivel global, filmul a acumulat încasări de 77,2 milioane de dolari.

Thrillerul „The Courier”, cu Benedict Cumberbatch, Merab Ninidze şi Rachel Brosnahan în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2 milioane de dolari. Filmul, a cărui acţiune are loc în timpul Războiului Rece, îi are în centru pe spionul Greville Wynne şi sursa lui din Rusia. Ei încearcă să pună capăt crizei rachetelor cubaneze.

Filmul SF de aventuri „Chaos Walking”, de Doug Liman, cu Tom Holland în rol principal, a coborât un loc în clasament, până pe patru, după ce, în al treilea weekend de la lansare, a generat încasări de 1,9 milioane de dolari.

Animaţia „The Croods: A New Age” s-a menţinut pe poziţia a cincea, cu încasări de 620.000 de dolari în al 17-lea weekend de la premieră.

Top 10 al box office-ului nord-american e completat de drama „Boogie”, thrillerul de acţiune „The Marksman”, cu Liam Neeson în rol principal, filmul SF „Wonder Woman 1984”, thrillerul „The Little Things”, cu Denzel Washington şi Rami Malek, şi de drama „The Father”, cu Anthony Hopkins şi Olivia Colman.

Comment here