LIFE

Angelina Jolie, de nerecunoscut în noul rol din “Come Away”

Angelina Jolie este de nerecunoscut în rolul din filmul fantastic “Come Away”, lansat în Statele Unite.

La un an după ce a jucat în “Maleficent” pentru Disney, Angelina Jolie a îmbrăcat din nou costumul unui personaj de basm. Starul interpretează regina de inimă roşie, personaj emblemativ în “Alice în Ţara Minunilor” în “Come Away”, film fantastic realizat de Brenda Chapman.

Fotografii cu actriţa, de nerecunoscut în costum cu perucă, au fost publicate online. Cu ten de porţelan, sprâncene rase şi păr blond voluminos, ea nu mai seamănă deloc cu precedentele versiuni ale personajului. Cea din desenul animat din 1951 avea un fizic mai puţin fioros şi mai grotesc, o gură în formă de inimă. Tim Burton a urmărit această direcţie în adaptarea sa a operei lui Lewis Caroll, apărută în 2011, şi unde rolul a fost interpretat de Helena Bonham Carter, cu părul roşu şi ploape albastre.

David Oyelowo şi Michael Caine completează distribuţia acestui film.

“Come Away”, care a fost lansat în Statele Unite, prezintă universul mai multor poveşti pentru copii şi imaginează că Alice în Ţara Minunilor şi Peter Pan sunt frate şi soră.

“Când fratele lor mai mare moare într-un accident tragic, ei fac tot posibilul pentru a-i scoate pe părinţi din spirala disperării în care au intrat, până când vor trebui să aleagă între a rămâne în casa lor sau a fugi spre imaginar”, potrivit sinopsisului disponibil pe Allociné.

Comment here