Din JudetStirile Zilei

Angajat al Primăriei Albeni: I-am dat primarului 500 de lei pentru sporul COVID

Este incredibil ce se întâmplă la Albeni! Mai mulți salariați ai primăriei spun că au fost audiați la Poliție într-un dosar ce îl vizează pe primarul Ionuț Stan.

Una dintre persoanele care, deja, a dat o declarație în cadrul anchetei, este Irinel Cotojman, salariatul care îi solicita edilului, printr-o cerere postată pe Facebook, să îi returneze o presupusă șpagă de 3000 de  euro, pe care ar fi trebuit să o plătească la angajare. Bărbatul spune că ar fi livrat banii pe un câmp aflat la marginea localității, iar primarul l-ar fi asigurat că nu va avea probleme la serviciu.

Irinel Cotojman a mai povestit că este unul dintre angajații Primăriei Albeni care a lucrat, mai multe luni, pe șantierul vilei pe care primarul Ionuț Stan și-a ridicat-o la Târgu Jiu.

Irinel Cotojman afirmă că asistenților medicali comunitari primarul le-ar și cerut și o cotă pentru sporul COVID, pe care Ministerul Sănătății l-a plătit în perioada stării de urgență. Aceștia au decis să-i dea câte 500 de lei.

Unul dintre asistenții care a dat declarație la Poliție, pentru suma de 500 de lei, este Roxana Bițan.

Primarul Ionuț Stan nu a comentat acuzațiile angajaților din subordinea sa, dar prefectul Corneliu Răducan Morega a menționat că va trimite Corpul de Control la Albeni pentru a verifica mai multe presupuse nereguli din această instituție publică.

Comment here