Sportive

Andrieş: Ne bucurăm de promovarea matematică în Liga Florilor

CSM Târgu-Jiu a înregistrat, vineri, cea de-a 17-a victorie consecutivă din acest campionat şi a obţinut matematic promovarea în Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut de CS Arena Târgu-Mureş, scor 41-23, într-un meci care a contat pentru etapa a 23-a din Seria B a Diviziei A.

Parcursul impecabil al handbalistelor a continuat şi în confruntarea cu echipa din Târgu Mureş. Gorjenecele au dominat autoritar partida şi s-au impus fără probleme, într-un meci din care a lipsit Sabine Klimek, accidentată, dar în care tehnicianul Liviu Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie.

„A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt, în care nu s-a pus problema învingătoarei, toate fetele au avut minute de joc și ne bucurăm pentru încă o victorie și de promovarea matematică în Liga Florilor. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în această mare realizare și îi așteptăm în continuare alături de noi” a declarat Andrieş.

CSM Târgu-Jiu: Alina Ciuchiatu, Elena Marica Bercu, Cristina Popovici, Bianca Chiriţă 2g, Bianca Stanca 4g, Andreea Olariu 2g, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 4g, Ira Zinatullina 3g, Gabriela Frunză 4g, Alexandra Gavrilă 1g, Pal Ceandani 6g, Florenţa Ilie 4g, Iulia Andrei 3g, Mihaela Obedeanu 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Comment here