LIFE

Andrei Ștefănescu, mesaj de pe patul de spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la Antena Stars, a făcut joi seară, 18 iunie, un scurt live pe rețelele de socializare, de pe patul de spital, prin care a transmis că se simte bine și că abia așteaptă să fie externat.

După ce a luat contact cu Marcel Pavel pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, cântărețul confirmat și el cu noul coronavirus, Andrei Ștefănescu a făcut, la rândul său, testul, care a ieșit, din nefericire, pozitiv. Totuși, prezentatorul TV susține că se simte bine, transmițându-le acest lucru și urmăritorilor săi.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu, internat joi dimineață, la „Matei Balș”, a transmis pe contul său de socializare: „Bună seara, dragii mei. (…) Într-adevăr, suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Și vreau să le transmit celor care mi-au trimis mii de mesaje că sunt bine și că abia aștept să ies. Am fost testat în urma interacțiunii cu Marcel. Mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv COVID-19. Sunt asimptomatic. Stau cuminte și aștept cu nerăbdare să mă întorc la emisiune. Nu am nicio problemă medicală. Nu m-am gândit niciodată că mă îmbolnăvesc, dar există un risc.

De asemenea, și prezentatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleși, a fost bănuit că ar fi contactat noul coronavirus, unele surse fiind sigure de informație, însă acesta a anunțat că nu are COVID-19. Seleși a precizat, joi seara, la Antena 3, că a făcut, luni, testul COVID-19 și i-a ieșit negativ. Andreea Bălan, membră din juriul emisiunii, a explicat și ea că nu a fost la filmări în ultimele 10 zile, motiv pentru care nu a fost nevoită să fie testată.

Ozana Barabancea ar fi fost însă diagnosticată pozitiv, informează gandul.ro. „Ozana a intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, spun sursele.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 au fost suspendate după o anchetă epidemiologică, a transmis televiziunea într-un comunicat. Conform informării, Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here