LIFE

Andrei Ștefănescu, două divorțuri până la 43 de ani

Andrei Ștefănescu și partenera lui, Antonia, s-au alăturat seriei divorțurilor din showbiz-ul românesc, după ce au decis să pornească pe căi separate. Acesta nu este însă primul divorț al cântărețului, relatează click.ro.

Deși membrul trupei „Alb Negru” a tras mereu pentru familie, participând la tot felul de emisiuni TV în ultima vreme, cum ar fi „Asia Express” și „Te cunosc de undeva”, iată că ghinionul în dragoste l-a urmărit și în acest mariaj. La doar un an de când au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă și la șapte ani de când sunt împreună, Andrei Ștăfănescu (43) și soția lui, Antonia, au decis să se despartă.

Din mesajul publicat de Ștefănescu pe contul său de socializare reiese faptul că aceștia deja au divorțat la notar pe cale amiabilă, decizia de a se separa fiind luată în vara care tocmai a trecut. Deși el și partenera lui au fost mereu discreți în privința vieții lor personale, se pare că prezentatorul a simțit nevoia să ofere publicului său câteva detalii despre separare. Antonia l-a adus pe lume pe băiețelul său și al prezentatorului Andrei Ștefănescu la începutul anului 2017.

„În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai.
Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casă noastră, îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi că această schimbare să nu îl afecteze. (..) Amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre, lucrurile merg înainte la fel că până acum”, este doar o parte din mesjaul lui Andrei Ștefănescu, publicat în mediul online.

Deși de această dată motivele care au dus la divorț sunt necunoscute, în mariajul trecut, cel cu cântăreața Sylvia, Andrei Ștefănescu a fost nevoit să semneze actele de divorț după ce a aflat că partenera lui de atunci l-a înșelat. Acesta a angajat un detectiv să o urmărească.

Comment here