LIFE

Andrei Ştefănescu, alungat din parc, după ce a fost externat din spital

Andrei Ştefănescu, diagnosticat cu COVID-19 în urmă cu 2 săptămâni, a povestit cum a fost gonit din parc, după ce a fost externat din spital.

„Am ieşit cu băieţelul un pic în parc, pentru că mi-a fost dor să fac asta cu el. Şi, o doamnă mai în vârstă mi-a spus ‘Ce faci în parc? Te-am văzut că eşti bolnav. Nu puteai să mai stai câteva zile în casă?’. I-am zis că sunt externat, că m-am vindecat. Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam în spital că se va întâmpla asta. Sunt convins că pe la magazine, cineva mă va înjura, îmi va spune că fac parte din conspiraţii. Doamna din parc s-a relaxat după”, a spus Andrei Ştefănescu la Antena 3.

Andrei Ştefănescu a dezvăluit faptul că a fost confirmat cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Artistul a postat pe internet, imediat după ce a fost internat, un clip video în care afirma că este asimptomatic şi că speră să se întoarcă acasă cât mai repede. Internauţii l-au atacat în nenumărate rânduri, afirmând că ar fi fost plătit pentru a declara că este infectat cu coronavirus. În momentul în care a observat că soţul său este atacat din toate părţile, soţia, Antonia, a postat pe Instagram un mesaj prin care îi pune la zid pe toţi cei care afirmă că soţul ei nu este bolnav. Mai mult decât atât, artistul a fost criticat şi pentru faptul că şi-a pupat copilul pe frunte, înainte să plece la spital.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here