Stirile ZileiTârgu-Jiu

Andrei Gerea: Guvernarea Cioloș A PUS FRÂNĂ grupului nou de la Rovinari

Andrei Gerea, cu tunurile pe guvernarea Cioloș și USR- PLUS, vineri, la Târgu-Jiu. I-a acuzat că au pus „frână” realizării noului grup de 600 de MW la Rovinari.

Fostul ministru al Economiei și Energiei, din guvernarea Ponta, susține că miniștrii care i-au succedat nu au considerat că realizarea unui grup nou ar fi fost o prioritate pentru România. Gerea spune că, pe vremea sa, s-ar fi făcut toate demersurile necesare ca, în primăvara anului 2016, să înceapă construcția grupului, însă guvernarea Cioloș a stopat investiția.

Fostul ministru s-a lăudat că făcuse demersuri la Uniunea Europeană pentru retehnologizarea producătorilor de energie pe bază de cărbune. Andrei Gerea spune că s-a ajuns ca, acum, România să importe energie electrică întrucât, în minerit, nu s-au deblocat fronturi de lucru și nu s-au realizat investiții.

Andrei Gerea a mai comentat că orizontul 2035, pentru închiderea mineritului, în cadrul Complexului Energetic Oltenia, i se pare ”total nerealist și absolut iresponsabil”.

Fostul ministru a criticat și guvernarea Orban, catalogând-o drept ”un dezastru”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here