LIFE

Andrei Aradits, băiatul rău din «Vlad», s-a mutat în Voluntari, într-o vilă de 250.000 de euro

Actorul Andrei Aradits, pe care îl ştiţi din serialul „Vlad” (PRO TV), s-a mutat cu familia în Voluntari, într-o casă nouă. Interpretul personajului Ştefan Dragomir este mulţumit că acum se află la 24 de minute de Snagov, unde filmează, însă s-a trezit cu „chiriaşi” nedoriţi.

Pe 19 martie, la Gala Premiilor Gopo 2019 de la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Andrei Aradits(46 de ani) a povestit că împreună cu soţia lui, Andreea(37 de ani) şi cu fiul lor, Eric(14 ani), se vor muta la casă nouă.

„Este o locuinţă mică, un şir de case lipite, un gen de bloc răsturnat. Este mai mare decât un apartament, dar e totuşi o casă mică. Plecăm de la un apartament cu trei camere şi ne mutăm la o casă cu trei camere, doar că în loc de balcon vom avea o curte unde vrem să plantăm zambile şi ghiocei”, a spus actorul.

Recent, interpretul lui Ştefan din „Vlad” a spus că a reuşit să se mute cu familia în noua casă din oraşul Voluntari, în judeţul Ilfov, la 30 de kilometri de platourile de filmare de la Snagov.

„Acum, că Eric s-a mărit şi s-a maturizat, are nevoie de spaţiu şi de un loc al lui. Copilul creşte, este deja adolescent, s-a înălţat şi are vocea mai groasă decât mine. Dacă îl sună pentru castinguri, se duce să facă film. Ne-am mutat deja în casa nouă. Dar am «chiriaşi». Am văzut un gândac cu corn de rinocer, l-am botezat, «domnul Dumitru». Iar zilele trecute am văzut şi o nevăstuică pe care a alergat-o unul dintre motanii noştri. Şi mai avem şi o pisică. Acum sunt primul care ajung acasă când plec de la filmările din Snagov, de la locuinţa familiei lui Ştefan. Sezonul acesta avem mai multă acţiune în «Vlad». Cu Elvira (Deatcu, 47 de ani, interpreta personajului Delia – n.r.) încă nu am filmat, am vorbit doar la telefon. Cu Andra (Sârbei, 21 de ani, interpreta personajului Iulia – n.r.) am dat proba, e foarte drăguţă, veţi vedea şi voi” a spus Andrei Aradits.

Actorul a debutat la Teatrul Evreiesc de Stat, apoi a jucat la Teatrul Bulandra şi la TNB. A debutat în filme şi în 2002 a primit un rol în serialul „În familie” (Prima TV), apoi în filmul „Mafalda di Savoia” (2006), „Efect 30” (Prima TV, 2009), dar şi „Narcisa Sălbatică” (Antena 1, 2010) şi „Vlad” (PRO TV). A jucat şi în şapte lungmetraje, printre care „Greşeala din trecut” (2007), „Contra timp” (2008) şi „Cenuşă şi sânge” (2009).

Celebritatea lui Andrei Aradits a fost completată în anul 2012 cu rolul de jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1), alături de Andreea Bălan (35 de ani), Ozana Barabancea (50 de ani) şi Aurelian Temişan (47 de ani). După 12 sezoane de show tv, actorul a ales oferta concurenţei pentru serialul „Vlad” la care filmează şi în această perioadă. La toate acestea se adaugă apariţiile în numeroase spoturi publicitare plătite cu sume cu trei sau chiar patru zerouri. În plus, face reclamă împreună cu chef Florin Dumitrescu (32 de ani) la un lanţ de supermarketuri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here