LIFE

Andreea Marin revine la TVR cu o nouă emisiune

Andreea Marin revine la Televiziunea Română cu o nouă emisiune, „Nu există nu se poate!”, care va debuta la postul TVR 2 pe 12 octombrie, a anunţat instituţia.

„Televiziunea Naţională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am păşit în acest domeniu eram studentă la informatică şi habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădeşte acum, cărămidă peste cărămidă, şi oamenii care au fost strâns legaţi de istoria televiziunii naţionale – din care ulterior au plecat mulţi dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

M-am gândit foarte bine: ştiu că există nostalgia spectacolului în direct, în care şi eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Aşa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu ştiu că le iubesc şi le asociază cu persoana mea, îmbogăţite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoţii care să îi îmbogăţească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a declarat Andreea Marin.

Ea nu a oferit mai multe detalii, însă a precizat că emisiunea va fi destinată tuturor segmentelor de vârstă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here