LIFE

Andreea Ibacka va avea emisiune la TV. Pe ce post

Începând din 16 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.30, Happy Channel le aduce telespectatorilor un nou format de infotainment. Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman vor fi gazdele emisiunii ”Happy Café”, un format info-educativ fresh, care va aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interesm arată Libertatea.

Lor li se vor alătura, zilnic, invitaţi din showbizul românesc şi nu numai, care vor vorbi sincer şi deschis despre succes şi drumul până la el.

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, e luni până vineri, de la 17.30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café”, a declarat Cristina Ciobănaşu, în vreme ce Vlad Gherman a completat: „Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”.

Comment here