LIFE

Andreea Esca și-a cumpărat o moșie cu 8 case

Puțini știu că, atunci când nu este la pupitrul știrilor, Andreea Esca se ocupă de afaceri. Împreună cu soțul ei, Alexandre Eram, deține opt case, precum un muzeu, puse la dispoziție turiștilor.

În Mărginimea Sibiului, Andreea Esca este proprietara unui colț de Rai. A recondiționat 8 case din zonă, păstrând din aspectele tradiționale, și le-a transformat în locuri de cazare.

Potrivit Libertatea, moșia prezentatoarei este împărțită astfel: 5 căsuțe din lemn pe malul râului Porumbacu și 3 case în inima satului care are aceeași denumire. Locuințele au și nume: casa ”Berbec”, casa ”Floarea Vieții”, casa ”Moara”, casa ”Soare”, casa ”Prieteniei”, 331, ”La Victorel” și ”La Moșu”, acestea două din urmă având o istorie interesantă.

”La Victorel” este o casă care datează dinainte de Primul Război Mondial, mai exact, din anul 1909. ”La Moșu” este o șură restaurată în totalitate în 2010 de către ”Fundația Mihai Eminescu Trust”, deținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

În jur de 492 lei pe noapte ar trebui achitați, într-o căsuță a Andreei Esca, de 40 metri pătrați, formată din două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte. Pentru cei care vor o cazare de lungă durată, de exemplu de 6 nopți, în ”La Victorel”, pentru doi adulți și un copil de 10 ani, prețul poate ajunge până la 8840 lei. Acesta se poate micșora dacă se cazează mai multe persoane, deoarece casa conține 3 dormitoare, 3 băi și o sufragerie.

Comment here