LIFE

Andreea Esca, alături de Papa Francisc în avionul papal

Andreea Esca îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal, la venirea în România, scrie publicația Alist Magazine. Vizita Suveranului Pontif în România are loc în perioada 31 mai – 2 iunie.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată. Nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca.

De asemenea, Știrile Pro TV vor acoperi evenimentul cu transmisiuni de pe întreaga perioadă a vizitei, de la întâlnirile acestuia cu autoritățile statului, până la slujba pe care o va oficia la Catedrala Sfântul Iosif, menționează aceeași sursă.

Și Antena 1 a anunțat ediții speciale dedicate evenimentului. De asemenea, postul va avea o echipă de jurnaliști în avionul care-l aduce pe Papa de la Vatican. Evenimentul de anul acesta are loc la 20 de ani după vizita istorică pe care a făcut-o Papa Ioan Paul al-II-lea în România.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here