LIFE

Andreea Esca, actriță în „Ramon”, filmul lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a terminat filmările pentru filmul său, „Ramon”, regizat de Jesus del Cerro. El a anunțat, într-un interviu pentru Click!, care sunt actorii consacrați care joacă, dar și celebritățile care își vor face debutul în actorie.

„Filmează și Esca, are un rol. Carmen Tănase. Joacă și Smiley. Sunt mulți actori. Sunt și prieteni de-ai mei, dar și foarte buni actori. Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Elvira Deatcu, Ionuț Rusu, Bogdan Farcaș. Da, e o gașcă bună. În februarie, apare pe marile ecrane «Ramon». Sunt atât de încântat de ce s-a filmat, încât de-abia aștept!”, a declarat Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș a slăbit 12 kilograme pentru rolul din filmul „Ramon”. Prezentatorul TV a mărturisit că nu ține o dietă anume, însă, a început să meargă și la sală de trei ori pe săptămână, atunci când are timp.

„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul «Ramon», în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red. – personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș.

Comment here