Sportive

Andreea Chivoiu participă la Campionatul Național de Alergare Montană

Atleta Andreea Chivoiu va participa, la finalul acestei săptămâni, la Campionatul Național de Alergare Montana – Vertical și Distanță Scurtă (Up-Down), seniori, tineret și juniori, individual și pe echipe. Cele două etape vor avea loc, sâmbătă și duminică, la Câmpulung Moldovenesc.

Andreea Chivoiu se întoarce la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde, cu un an în urmă, a cucerit titlul de campioană națională la alergare montană pe distanță lungă. Gorjeanca s-a impus atunci în cursa de 36 de kilometri. Tot la Câmpulung, la o zi după ce a devenit campioană națională, sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, a obţinut argintul pe echipe în proba de 12 kilometri alergare montană.

Andreea a făcut, atunci, echipă cu Alina Eremia şi Mihaela Cepoi. Cele trei vor reprezenta Gorjul în finalele din această săptămână. Chivoiu, multiplă medaliată în concursurile naționale, țintește, din nou, podiumul la cele două etape de alergare montană.

Comment here