Muzicale

Andreea Bălan – Stele Căzătoare

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă, plină de optimism, intitulată „Stele Căzătoare”.

„Eu încă mai cred în stele căzătoare/ Nu vreau adevărul care mă doare” sunt versurile prin care Andreea începe călătoria muzicală și își manifestă dorința de a-și trăi povestea într-un mod boem, înconjurată de clipe pline de fericire. Compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, „Stele Căzătoare” este despre dorința de a mai crede în ceva ce poate schimba lumea, ce poate alunga tristețea și neajunsurile.

""Stele căzătoare" este o piesă foarte dragă mie pentru că este și cea care anunță albumul "Soare după nori", material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul", povestește Andreea Bălan.

„Soare după nori” conține 13 piese de suflet inspirate din trăirile personale ale Andreei, printre care și single-urile „Inimă de fier”, „Am crezut în basme”, „Iubește-mă, nu” și „Ne îndrăgostim”.

Comment here