LIFE

Andreea Bălan și-a salvat averea de 1 milion de euro

Solista Andreea Bălan (35 de ani) a confirmat despărțirea de soțul ei, actorul George Burcea (32 de ani), după ce Click! a publicat informația că, pe 21 februarie, bărbatul a fost prins la volan sub influența cocainei. Mai mult, vedeta a confirmat problemele cu legea pe care le are George Burcea.

Surse apropiate cuplului au spus, pentru SpyNews, că vedeta și soțul ei au semnat un contract prenupțial înainte de cununia civilă din 10 august 2019. Astfel, Andreea Bălan și-a pus la loc sigur averea estimată la aproape un milion de euro. Ea deține vila din Băneasa care valorează 500.000 de euro, trei mașini de lux și încă două apartamente de lux în București.

Potrivit documentului semnat înainte de a-și uni destinele, George Burcea pleacă din relație fără să ia nici măcar un capăt de ață, iar Andreea Bălan are dreptul să-și păstreze toate bunurile intacte și după despărțire. George Burcea a răbufnit pe conturile sociale și a spus că a fost turnat la poliție, fără să îi nominalizeze însă pe cei care l-au trădat.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here