Muzicale

ANDREEA BĂLAN FEAT. CORTES – Suflete pereche

După ce au colaborat pentru hitul „Uită-mă”, ce a cucerit publicul și a adunat aproape 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, Andreea Bălan și Cortes lansează continuarea acestui capitol: „Suflete pereche”.

„Am cântat și voi cânta mereu despre ceea ce simt, despre suferință, iubire, cădere sau puterea de a merge mai departe. «Suflete pereche» este o piesă despre trecut, prezent și mai ales despre puterea de a accepta adevărul. Spune povestea mea, a lui Cortes, dar și a fiecăruia dintre noi, iar multi oameni se vor regăsi în ea”, declară Andreea Bălan.

„Mă bucur mult pentru noua colaborare cu Andreea, sunt convins că piesa va fi cel puțin la fel de bine primită ca «Uită-mă». Clipul a ieșit exact așa cum ne doream: artistic și foarte expresiv”, adaugă Cortes.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, Andreea Bălan a lansat în urmă cu cinci luni, odată cu apariția single-ului „Paradis”, show-ul „Paradis” – un concept inedit, magic, plin de culoare, emoții și iubire. Alături de band-ul său, dansatoare și Petrișor, spectacolul susținut de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Aparențe”, “Evadez”, „Rece”, „Așa de frumos”, dar și „Înger Păzitor”, melodie ce dezvăluie povestea de dragoste a artistei și a lui George.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here