LIFE

Andreea Bălan, despre un posibil divorţ: «Nu ştiţi nimic, dar vă daţi cu părerea!»

Febra zvonurilor despre aşa-zisul divorţ dintre solista Andreea Bălan (35 de ani) şi actorul George Burcea (32 de ani) continuă. Pe reţelele sociale, fanii celor doi artişti îşi dau cu părerea despre subiectul săptămânii, dar până acum nu a apărut nici o declaraţie oficială din partea Andreei Bălan.

În septembrie 2019, Andreea Bălan şi George Burcea s-au cununat religios după mai bine de patru ani de relaţie. Cei doi artişti au două fiice superbe, Ella Maya (3 ani şi 4 luni) şi Clara Maria (11 luni). Vedeta şi-a dorit întotdeauna o familie frumoasă şi moştenitori, iar ceea ce s-a scris în ultimele zile nu i-a picat deloc bine artistei.

Andreea Bălan a răbufnit doar pe reţelele de socializare, unde fanii au tot comentat despre situaţia de criză pe care o traversează acum în familie. Comentariul care a făcut-o pe vedetă să reacţioneze este: „Faci o mare greşeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine şi la greu împreună. Vorbiţi unde e de reparat ceva, nu daţi cu piciorul! E trist”. Cântăreaţa nu a putut trece cu vederea aceste vorbe, aşa că şi-a exprimat imediat punctul de vedere. „Oameni buni, trageţi concluzii greşite şi aveţi păreri eronate. Nu ştiţi nimic, dar vă daţi cu părerea! Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a spus Andreea Bălan care în cursul zilei de sâmbătă a postat şi un nou mesaj: „Există o singură fericire în viaţă, aceea de a iubi şi a fi iubită”.

După ce presa a scris că ar fi plecat de acasă şi că doarme pe la prieteni, actorul George Burcea a postat un filmuleţ de acasă, în compania celor două fetiţe superbe ale lui şi ale Andreei Bălan. Acesta ar putea fi semnul că George a revenit la sentimente mai bune faţă de Andreea şi că s-a întors în căminul conjugal.

Se pare că problemele din cuplul Andreea Bălan – George Burcea au pornit de la faptul că actorul s-a schimbat foarte mult de când a început un proiect personal. El s-a declarat pregătit să lupte împotriva violenţei domestice şi să scrie o carte despre asta, având în vedere drama pe care a trăit-o în copilărie. Surse apropiate cântăreţei au spus că soţul Andreei Bălan se concentrează acum pe cartea pe care o scrie şi că pare foarte schimbat, dovedindu-se a fi alt om faţă de cel pe care artista l-a cunoscut iniţial.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here