LIFE

Andreea Bălan confirmă despărțirea de George Burcea

După mai multe zile în care toată lumea a vorbit despre divorțul iminent dintre ea și George Burcea, mai puțin ea însăși, Andreea Bălan a rupt tăcerea. Artista a publicat un mesaj scurt pe pagina personală de Facebook.

”Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere. Le-am citit pe toate. Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevărat. În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. Vă îmbrățișez cu drag, mereu a voastră AB”, a scris Andreea pe pagina personală de Facebook.

Cei doi se îndreaptă spre un divorț, la numai cinci luni de la fastuoasa lor nuntă, care a ținut prima pagină a ziarelor. Este o veste cu atât mai tristă, cu cât Andreea (35 de ani) și George (32 de ani) au trecut prin multe încercări în ultima perioadă, totul culminând, anul trecut, cu problemele pe care artista le-a avut la nașterea Clarei, cea de-a doua fiică a cuplului. Andreea s-a aflat atunci, pentru câteva zile, între viață și moarte, iar soțul ei i-a fost alături.

Click! a relatat că soțul Andreei Bălan, George Burcea, a condus sub influența substanțelor interzise, a picat Drug Test-ul și s-a ales cu dosar penal. A fost picătura care a umplut paharul pentru Andreea, în condițiile în care între cei doi existau deja mai multe neînțelegeri legate de noul proiect în care s-a implicat George.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here