Muzicale

Andreea Antonescu – Ai greșit fata, băiatule

Andreea Antonescu a lansat „Ai greșit fata, băiatule”, o piesă pentru cei care au învățat lecția trădării într-o relație de iubire. „Ai greșit fata, băiatule” este compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache.

"<<Ai greșit fata, băiatule>> este lecția mea și a multora. O lecție în care iubirea nu mai reprezintă esența unei relații de cuplu, ci sentimentele toxice de dependență față de un partener cu care nu rezonăm la nivel de integritate și curățenie a sufletului. Single-ul este despre a descoperi în acest context forța interioară de a merge mai departe", a declarat Andreea.

După fenomenul André, Andreea Antonescu a continuat cariera solo și a lansat trei albume și multe single-uri care au devenit hit-uri. Printre acestea, cele mai ascultate au fost „Prea Târziu”, dar și single-ul „Când dansăm/When we dance”, nominalizat la Premiile MTV România la categoria „Best Pop”. Proiectele au continuat pentru artistă și în anul 2017, când a lansat single-urile „Amanta fidelă”, „Când vine noaptea” și „Iubirea pe Acte”.

Anul 2019 a adus în prim plan un proiect drag atât artistei, cât și fanilor. După 17 ani, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au anunțat oficial că trupa André se reunește, prin intermediul piesei „Reset la inimă”.

Comment here