Muzicale

Andrea Bocelli – Return To Love ft. Ellie Goulding

Andrea Bocelli a lansat o nouă piesă alături de Ellie Goulding, “Return to Love”. Melodia cu accente dramatice primeşte un videoclip, în care îl vedem pe celebrul tenor, dar şi pe Ellie în studiourile de înregistrări.

Andrea Bocelli apare în “Return to Love” înregistrând piesa în Italia, înconjurat de fotografii cu cei dragi şi o atmosferă zen. Într-o altă lume, cu un suflu britanic, Ellie Goulding apare în Londra, la rândul său în studio pentru a înregistra track-ul. Cadrele cu artiştii în mijlocul creaţiei sunt alternate cu imagini din capitala Marii Britanii.

Acest single este extras de pe albumul “Si Forever”, varianta extinsă a albumul best seller “Si”. Andrea Bocelli a experimentat în ultimii ani cu duete care au făcut senzaţie, precum cel cu Ed Sheeran sau cu Dua Lipa.

Despre noua colaborare, Ellie a declarat următoarele: ”A fost o onoare uriaşă că legendarul Andrea Bocelli a vrut ca eu să apar pe piesa împreună cu el. Am avut întotdeauna o afinitate pentru muzica clasică şi sunt topită după o piesă de dragoste. A fost distractiv şi o experienţă de iluminare să cânt în italiană, o bucurie să înregistrez piesa”.

Pe lângă acest duet, Andrea Bocelli mai adaugă o piesă pe varianta extinsă a discului “Si”. Este vorba despre colaborarea cu actriţa Jennifer Garner, cunoscută pentru peliculele “Daredevil”, “13 Going on 30” şi serialul “Alias”. Asemenea multor celebrităţi de la Hollywood, actriţa îşi face debutul în muzică pe piesa “Dormi Dormi Lullaby”.

Andrea Bocelli se pregăteşte de o serie de concerte în Marea Britanie, începând cu Genting Arena pe 19 octombrie în Birmingham. Albumul “Si Forever: The Diamond Edition” va sosi pe 8 noiembrie prin casele de discuri Sugar Music şi Decca Records.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here