Muzicale

Andrea Bocelli – Hallelujah (live at Teatro Regio di Parma)

Andrea Bocelli și fiica sa de 8 ani, Virginia, au înregistrat un duet înduioșător, aducând în casele celor de pretutindeni lumina Crăciunului. Cei doi interpretează piesa lui Leonard Cohen, “Hallelujah”, într-o atmosferă intimă, la Teatro Regio di Parma.

Pe 12 decembrie, Andrea Bocelli a susținut online concertul “Believe in Christmas”, având-o alături pe fetița lui, Virginia. “Hallelujah” este un fragment din acest eveniment, ce a fost lansat ca videoclip de sine stătător. Cu acest prilej, publicul îl poate vedea pe tenor cântând la chitară, atât în engleză, cât și în italiană, acompaniat de vocea cristalină a fiicei sale, ce-i moștenește talentul muzical.

Piesa “Hallelujah” se regăsește și pe cel mai recent album de studio al lui Bocelli, “Believe”. Acesta conține, de asemenea, duete cu Alison Krauss și Cecilia Bartoli – două cântărețe ale căror voci distincte sunt celebrate în întreaga lume – plus o piesă inedită a marelui compozitor italian Ennio Morricone, precum și “Gratia Plena” – piesa de închidere a filmului “Fatima”. Temele explorate pe album sunt profund personale pentru Bocelli.

“Conceptul din spatele albumului “Believe” este bazat pe trei cuvinte cheie: credință, speranță și filantropie. Acestea sunt cele trei virtuți teologice ale creștinismului și totodată – independent de orice credință religioasă – sunt și modalități extraordinare prin care oferim semnificație și întregire vieții fiecăruia dintre noi”, a detaliat Andrea Bocelli.

Comment here