Muzicale

André x Iuliana Beregoi – Moșule, ce tânăr ești

André surprinde publicul cu o colaborare inedită înainte de sărbători. Trupa lansează împreună cu Iuliana Beregoi versiunea reinterpretată a hitului „Moșule, ce tânăr ești”.

„Moșule, ce tânăr ești” păstrează celebrul refren ce a consacrat trupa André și vine cu un sound și o producție fresh.

André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul „Liberă la mare” și odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André, ce înseamnă nu mai puțin de șapte albume lansate, cinci discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate. În anul 2001, André a fost desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete au fost numite „Reginele muzicii dance”. În 2019, trupa André s-a reunit și a lansat „Reset la inimă”, urmat de „Nostalgii”, o piesă ce te poartă într-o călătorie a timpului, într-o perioadă în care visarea și emoția inundă sufletul.

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi a reușit să strângă în jurul său o comunitate impresionantă. Cariera sa a început în urmă cu 5 ani, pe când Iuliana avea doar 12 ani, iar succesul a ajuns să fie cunoscut rapid de artistă. Printre cele mai ascultate piese ale sale se numără „Vina mea”, care a reușit să strângă peste 41 milioane de vizualizări pe YouTube, dar și „Cum sună liniștea” și „Ne iubim”.

Comment here