Muzicale

André – Nostalgii

După ce s-a reunit anul trecut și a lansat “Reset la inimă”, André lansează “Nostalgii”, o piesă ce te poartă într-o călătorie a timpului.

Compusă de Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și Cristian Constantin, piesa “Nostalgii” dezvăluie cele mai frumoase amintiri din adolescență, iar videoclipul regizat de Kobzzon surprinde prin imagini nostalgia celor mai frumoși și intenși ani.

“<<Nostalgii>> este o piesă plină de emoții care te face să visezi la momentele frumoase din copilărie și adolescență, la clipe petrecute alături de persoanele dragi și importante ce ne conturează pe tot parcursul vieții. Eu și Andreea am împărțit și bune și rele, însă mereu a fost, este și va fi parte din viața mea. Mă bucur că împreună scriem un nou capitol din povestea André”, a spus Andreea Bălan.

“Am ascultat foarte multe piese, însă «Nostalgii» ne-a impresionat de la prima ascultare. Am fost puțin pretențioasă pentru că este vorba de publicul André, care a fost lângă noi ani de zile și care ne ascultă cu plăcere și acum. «Nostalgii» te trimite în timp, pe noi a reușit să ne ducă în urmă cu 20 de ani, să ne amintim de cele mai frumoase clipe petrecute alături de public, chiar și momente din viața personală. Sperăm din toată inima că această piesă va avea impact asupra publicului, așa cum a avut asupra noastră”, a adăugat Andreea Antonescu.

André s-a înființat în 1999 când a lansat single-ul “Liberă la mare”. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinătate.

Comment here