Muzicale

Andra – Vina Mea

Andra a intrat direct în Trending prin lansarea piesei „Vina Mea”, însoţită de un videoclip în care apare actorul principal din serialul „Vlad”.

„Vina Mea” începe ca o reclamă la cafea, ca o zi perfectă în viaţa unui bărbat elegant. Acesta este protagonistul clipului, jucat de actorul Adrian Nartea, cunoscut pentru rolul principal din popularul serial „Vlad”. Andra apare ca o figură fantomatică, într-o casă luxoasă, care îl priveşte din umbră pe acest bărbat misterios. Videoclipul a fost regizat de către Kobzon, iar piesa este o coproducţie Andrea Records şi MediaPro Music. Este compusă de către Sandri Biro de la Famous Production.

”Sunt îndrăgostită de piesa «Vina mea» și nu cred că putea o fi o perioadă mai potrivită să o lansez decât în februarie, luna dragostei. Este o piesă cu multă emoție în care cred că se vor regăsi toți cei care au trăit o poveste cu final trist, deși au depus toate eforturile ca relația să meargă, însă când iubești cu adevărat, respecți alegerile persoanei de lângă tine, chiar dacă fericirea lui nu mai este în brațele tale” spune Andra.

Adrian Nartea, figura carismatică din producţia PRO TV „Vlad” a acceptat provocarea de a lucra cu Andra în acest clip. S-a simţit bine la filmări, petrecând 24 de ore pe platou şi declarând următoarele: ”Îmi place muzica Andrei, o ascult adesea cu toată familia mea, iar pe Andra o simpatizez și o admir, așa că m-am bucurat să primesc propunerea de a apărea în clipul piesei. Sper să îi port noroc și să ajungă un mare hit!”

Acest single debutează la 4 ani distanţă de hitul „Iubirea schimba tot”, care a generat 178 de milioane de vizualizări pentru versiunile din limba română şi engleză, plus variante live şi coveruri.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Vezi articol pe Radio Infinit […]

Comment here