LIFE

Andra, Inna, Claudia Pavel şi multe alte dive, FĂRĂ MACHIAJ în vacanţă. Le recunoşti?

Vă puteţi bronza pe litoral în aceste zile chiar lângă şezlongul Claudiei Pavel, al Innei sau al Silviei Dumitrescu şi să nu le recunoaşteţi chiar din prima secundă. Asta doar pentru că divele care apar mereu la tv şi în concerte cu machiaje spectaculoase ies la soare cu chipurile complet naturale. Click! arată vedetele fără machiaj.

Rareori publică fotografii în care îşi arată chipul fără strop de machiaj, iar atunci fanii pot descoperi omul din spatele imaginii, cu riduri, pistrui şi aluniţe.

Fotoreporterii Click! au surprins-o vinerea trecută pe Claudia Pavel (34 de ani) la ieşirea dintr-un mall din nordul Capitalei. Îmbrăcată sexy şi lejer, cu o rochiţă mov vaporoasă, o curea maron din piele care îi marca talia şi şlapi de plajă, solista cunoscută de pe vremea când îşi spunea „Cream” e greu de recunoscut fără machiaj.

Claudia se remarcă însă oricum datorită trupului de gazelă, aşa că va atrage mereu privirile chiar dacă iese în public nemachia­tă. Mulţi deja s-au obişnuit cu aspectul natural al artistei de când a participat anul acesta la reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), aşa că vedeta are şanse mari să fie recunoscută indiferent cum s-ar afişa.

În premieră, Andra (32 de ani), ne-a arătat adevărata ei faţă în Grecia, unde îşi petrece vacanţa cu familia. La fel de frumoasă, solista are faţa întinsă, pistrui de care te îndrăgosteţi la prima vedere şi gropiţe pe care machiajul le făcea mai greu vizibile. Aşa că e imposibil să treceţi pe lângă Andra fără să o recunoaşteţi.

Născută la Mangalia, Inna (32 de ani) a copilărit pe litoral şi ştie că plaja e ultimul loc în care ar trebui să apelezi la farduri. Aşa că, deşi e star internaţional, Inna se simte perfect când înoată şi îşi face selfie-uri fără emoţii. Aluniţa sexy şi buzele senzuale sunt aceleaşi şi accentuate cu ajutorul fardurilor, şi naturale.

Prezentatoarea PRO TV Adela Popescu (32 de ani) s-a relaxat cu familia în Bali, de unde şi-a salutat fanii pe conturile sociale. Admiratorii vedetei, care e şi actriţă, şi cântăreaţă, au descoperit o Adela la fel de frumoasă, doar că mai naturală. Şi soţia lui Cabral (41 de ani), Andreea Ibacka (33 de ani), se simte bine în pielea ei fără să depindă de farduri.

Actriţa are avantajul trăsăturilor naturale care şi fără machiaj arată impecabil. Dis-de-dimineaţă, blonda şi-a făcut o poză pentru admiratori şi a postat-o pe conturile sociale, iar fanii i-au confirmat că arată foarte bine.

Când vine vorba de imagine, organizatoarea de evenimente Oana Roman (43 de ani) e specialistă. Vedeta a reuşit după mulţi ani să slăbească vizibil, peste 10 kg, iar asta i-a redat curajul de a se fotografia în orice ipostază, cu machiaj sau fără. Pe chipul Oanei se vede că e fericită, iar ochii migdalaţi şi buzele bine conturate o fac pe vedetă una dintre apariţiile greu de trecut cu vederea, indiferent de machiaj.

Nonconformista Silvia Dumitrescu (59 de ani) sfidează orice vârstă pentru că pe scenă solista e dintotdeauna o adolescentă energică. Solista abordează machiaje îndrăzneţe în culori pastelate şi coafuri la fel de originale. Însă când iese la plajă, Silvia Dumitrescu renunţă la fondul de ten şi la celelalte farduri, lăsându-şi cele câteva riduri absolut naturale la vedere. Ochii albaştri, zâmbetul inconfundabil şi vocea o fac pe artistă „vizibilă”, chiar dacă renunţă complet la machiaj.

Majda Sandra Aboulumosha (31 de ani) a jucat de la 12 ani în telenovelele de la Acasă TV („Regina”, „Aniela” şi „Iubire şi onoare”), iar acum e prezentatoare la Antena Stars. În vacanţă, superba mulatră s-a relaxat fără machiaj şi a publicat câteva selfie-uri pe conturile sociale. Nefardată, vedeta poate fi confundată uşor cu o solistă celebră din străinătate sau cu un fotomodel de top.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here