LIFE

Andra a filmat videoclip cu Adrian Nartea din serialul «Vlad»

Weekendul trecut, la Snagov, s-a filmat un nou videoclip al Andrei, primul al solistei din acest an. Partener în scenariu îi este nimeni altul decât frumușelul actor Adrian Nartea, personajul principal din serialul „Vlad” (PRO TV).

Andra (33 de ani) a filmat videoclipul unei noi piese, iar fanii care au urmărit-o pe reţele sociale au putut vedea că scenele au avut loc la Snagov, în casa în care s-a filmat serialul „Vlad”, şi anume cea a familiei Dragomir, din care fac parte Andrei Aradits şi Olimpia Melinte. La scurt timp au apărut şi alte imagini, de data aceasta cu îndrăgita solistă şi Adrian Nartea (38 de ani), actorul principal din serialul “Vlad”.

La rândul lui, Adrian Nartea a făcut o altă postare pe reţele sociale, în care spune că are parte de un nou proiect, şi a publicat o altă fotografie din aceeaşi casă. Fanii Andrei, dar şi cei ai serialului „Vlad”, sunt în extaz datorită acestei colaborări-surpriză. Cei care au lucrat la acest proiect păstrează însă tăcerea şi nu au dorit să ofere mai multe amănunte. Andra a povestit, pe instastory, că filmările s-au terminat la ora 2 dimineaţa şi că va pleca spre Praga, cu treabă.

Anul a început bine pentru Andra, care a interpretat melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecea sezon “Românii au talent”.

”Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră perfectă. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul” a declarat Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV. “«Românii au talent» este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii”, a spus şi Andra.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here