Stirile ZileiTârgu-Jiu

ANCHETĂ IPJ Gorj la Transloc. Căilean: Au cerut documente legate de BILEȚELE!

Scandalul de la societatea Transloc se lasă cu anchetă a IPJ Gorj! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului Județean de Poliție, au ridicat, luni, mai multe documente de la societatea de transport în comun a Târgu-Jiului, documente ce  vizează procesul de selecție a directorilor. S-a întâmplat după ce, vineri, AGA societății a decis anularea procedurii de selecție, decizie despre care Mihai Paraschiv spune c-ar fi fost luată ILEGAL.

Conform directorului Transloc, Vasile Căilean, polițiștii care au venit, luni, al sediul societății, s-au interesat de cele două ”bilețele”, despre care publicația Scandal de Gorj a relatat că ar fi fost scrise de șefa de la Resurse Umane din Primăria Târgu-Jiu, Camelia Grecu, prin care s-au dat indicații cum să fie evitate prerogativele Consiliului Local Târgu-Jiu, în ceea ce privește desemnarea persoanelor care să facă parte din comisia de selecție a directorilor Transloc, iar acestea să poată fi numite prin dispoziția primarului Romanescu. Căilean zice că IPJ Gorj s-au autosesizat din presa locală.  

Vineri, 13 septembrie, Adunarea Generală a Acționarilor societății de transport în comun din Târgu-Jiu, Transloc SA, a decis anularea procedurii de selecție pentru posturile de directori și a luat act de demisia din Consiliul de Administrație a lui Marius Ionescu, director tehnic în cadrul primăriei. Mare parte din motivele trecute în hotărârea AGA, fuseseră invocate, anterior, de consilierul local ALDE, Eduard Lădaru.   

Mihai Paraschiv, consilierul PNL care-și depusese dosarul pentru postul de director general al Transloc, acuză că hotărârea AGA de vineri este ilegală. Paraschiv susține că nu are nicio emoție în privința anchetei IPJ Gorj, pentru că Vasile Căilean este cel care a demarat procedura de selecție.  

Paraschiv crede că hotărârea AGA de vineri a fost redactată de Eduard Lădaru.

Vasile Căilean nu vrea să răspundă la acuzațiile lansate de Mihai Paraschiv. Zice că organele abilitate vor hotărî cine are dreptate.

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, este reținut în ceea ce privește cele întâmplate la Transloc. Edilul zice că ”nu a intrat în detaliu foarte mult” în ceea ce privește societatea aflată în subordinea Consiliului Local.   

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here