LIFE

Anca Serea şi Adi Sînă s-au mutat cu cei şase copii într-o vilă de 500.000 de euro

Când ai o familie numeroasă, niciodată nu îţi ajunge spaţiul. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Ancăi Serea şi al lui Adi Sînă, care de curând şi-au schimbat locuinţa. Au plecat cu cei şase copilaşi ai lor dintr-o casă cochetă din Cernica într-o vilă mai spaţioasă, situată în Pipera. Deocamdată, locuiesc cu chirie şi se gândesc să o cumpere doar dacă cei mici se vor acomoda în imobilul al cărui preţ este de jumătate de milion de euro.

David are 18 ani, Sara 12 ani, Noah a împlinit 6 ani, Ava 5 ani, Moise a împlinit 3 anişori, iar cel mai mic membru al familiei este o fetiţă pe nume Leah care s-a născut pe 14 august, şi are aproape trei luni. În total, Anca Serea (38 de ani) şi Adi Sînă (42 de ani) au şase copii şi se pare că frumosul cuplu nu se opreşte aici. Frumoasa vedetă a spus în nenumărate rânduri că se gândeşte câteodată şi la al şaptelea membru, pentru că ea şi soţul ei adoră copiii.

Iată că viluţa din Cernica a devenit neîncăpătoare pentru Anca Serea şi Adi Sînă care au decis să facă un pas important în această privinţă, şi anume să se mute într-o casă mai mare, iar copiii să se bucure fiecare de camera lui, mai ales că se măresc şi au nevoie de camere individuale, iar părinţii sunt în măsură să le ofere spaţiu suficient pentru a avea intimitate, pentru că au posibilităţi financiare să-şi permită o locuinţă mai mare. Zis şi făcut! Anca şi Adi şi-au dorit să schimbe şi zona, astfel că au căutat ca noua locuinţă să fie în Pipera şi iată că au şi găsit-o. De câteva săptămâni numeroasa familie se bucură de o vilă cu două etaje şi curte spaţioasă.

”Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă”, a declarat pentru Click! solistul Adi Sînă, soţul Ancăi Serea.

Întrucât Anca avea foarte multe activităţi la care trebuia să fie prezentă zilnic, mutarea au făcut-o şi din cauza traficului. Ca să ajungă la evenimentele pentru care este plătită, vedeta pierdea foarte mult timp în trafic, aşa că acum are ocazia să ajungă în timp util la toate joburile sale care îi aduc câştiguri frumoase. Urmează să vedem dacă familia Serea-Sînă va cumpăra vila cochetă de jumătate de milion de euro din cătunul milionarilor.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here