LIFE

Anamaria Prodan și Reghe au făcut nunta de “cristal”

Emoții mari pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. La 15 ani de la căsătoria de la Las Vegas, cei doi și-au reînnoit, pe 1 iunie, jurămintele. Ceremonia a avut loc la Biserica din Snagov, în prezența rudelor și a apropiaților familiei Reghecampf.

La intrarea în biserica din Snagov, cei doi miri au impresionat cu ținutele spectaculoase și elegante. Anamaria Prodan a ales să poarte o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidență talia, iar în mână a avut buchetul miresei numai din bujori albi. La rândul său, Laurențiu Reghecampf a purtat un costum impecabil.

Nunta de “cristal” a fost o surpriză pusă la cale de sexy-impresară pentru soțul ei, care nu știut ce i s-a pregătit. După slujba de la biserică, invitații au mers la petrecerea de fițe organizată la restaurantul Dolce Vita din Snagov, unde tortul imens, cu 7 etaje, și decorat cu flori naturale, a făcut deliciul invitaților, printre care și Andreea Tonciu și soțul ei, Andrei Niculescu. Sexy-impresara i-a făcut și o declarație de dragoste soțului ei, cu acest prilej.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu exista ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai fumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Comment here