LIFE

Anamaria Prodan și-a lansat parfumul. Cât costă

Anamaria Prodan s-a lansat în noi afaceri din industria parfumului, iar la evenimentul, desfășurat duminică, 17 aprilie, impresara l-a avut aproape și pe fiul ei, Reghe Jr. Nu au lipsit nici atacurile asupra lui Laurentiu Reghemcapf, arată Click!.

Anamaria Prodan și-a lansat noul ei parfum, la o sala de evenimente din Alexandria. Impresara a venit însoțită de fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, de care este nedezlipită în ultima vreme. Anamaria Prodan părea extrem de fericită și entuziasmată, mai ales că a muncit vreme de opt luni pentru acest nou business. Alături de ea au fost prezenți prieteni și rude, printre care finii, Andreea și Viorel Bogăteanu.

Anamaria a reușit, împreună cu producătorul, să creeze un parfum cu o aroma tânără, inocentă, armonioasă și contradictorie, plină de emoția amintirii pentru mama ei, în a cărei onoare a creat acest parfum. Anamaria Prodan este determinată să lase trecutul în urmă, în ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, astfel că a declarat pentru Click! că Reghe este istorie, iar, după Paște, impresara vrea să finalizeze cât mai repede divorțul.

,,Vreau ca, după Paște, să terminam divorțul! Ăsta vreau să fie cadoul meu de Paște. L-am iertat, nu știu cum a ajuns Reghe în preajma unor oameni atât de mici! Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Un parfum de 85 de mililitri, semnat de Anamaria Prodan, costă nici mai mult, nici mai puțin de 750 de lei.

Comment here