LIFE

Anamaria Prodan se întoarce în televiziune. Reality-show cu Reghe la Antena Stars

Anamaria Prodan i-a predat ştafeta de peţitoare Geaninei Ilieş la “Gospodar fără pereche” de la Pro Tv, dar revine în televiziune. Impresara a bătut palma cu Antena Stars pentru un reality-show, în care îşi va prezenta viaţa de cuplu cu Laurenţiu Reghecampf.

După mini seria Prodanca şi Reghe, viaţa în Dubai, difuzată la Antena Stars anul trecut, celebra familie Prodan-Reghecampf revine pe micile ecrane cu un nou reality show – “Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”. Noul proiect tv în care Anamaria Prodan îşi impică soţul va avea marea premierã în luna februarie la Antena Stars. În cadrul emisiunii, vor fi surprinse imagini din viaţa cuplului Anamaria şi Laurenţiu, dar şi ale copiilor acestora. Filmările vor avea loc pe mai multe continente, o echipă de filmare însoţindu-i pe cei doi protagonişti şi copiii lor 24 de ore din 24.

“Sunt fericitã cã am revenit în Antenă. Mă întorc la matcă, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show. Ani de zile, dupã ce încheiasem filmările, mă oprea lumea pe stradă să mă întrebe când revin, aşa că sunt mai mult decât bucuroasă că pot merge mai departe cu cel de-al şaptelea sezon din seria noastră!”, a declarat Anamaria Prodan.

Ana-Maria Prodan nu este pentru prima dată la un reality-show. În trecut, un proiect similar care a avut-o ca protagonistă a fost difuzat de Euphoria Tv (Happy-Channel).

“Vă invit să ne fiţi alături şi să vedeţi cum arată o zi din viaţa noastră. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentă a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletă. Sigur că mai am momente când uit de cameră şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii să mă vadă exact aşa cum sunt eu”, a completat vedeta.

Filmările au început în luna decembrie 2019, astfel că Antena Stars va difuza imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sărbătorită pe 17 decembrie, într-un restaurant exclusivist din Dubai. De la întâlnirile de business, participarea la emisiuni, şedinţe foto, interviuri, antrenamente, la timpul petrecut în familie, ieşirile cu prietenii sau sesiunile de shopping, totul va fi filmat de către echipa Antena Stars. Telespectatorii le vor putea fi vedea reşedinţa celor doi din Dubai, vizitele pe care le fac în România şi în Florenţa şi casele lor din Milano sau America.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here